lauantai 23. heinäkuuta 2011

Särkänniämee sun muuta.


Käytiin tännään Särkänniämesä juhlimasa kaverin synttäreitä. Kamalan kuuma oli, mut onneks aurinko ei paistanu ko välillä vaan vähä. 13 euroo saivat multa sitte rahastettua. 10 euroo sisälle ja 3 popcorneista. Olin aatellu mennä vaikka niihin vanhoihin autoihin mukulan kans, mut ei semmosesta maksa kyl 9 euroo. Kai niillä on perustelut noille hinnoillens, onhan se sähköki kallista juu. Mukula viihty kyl muutenki, ei se mittään laitteita olis tarvinnukka. Onneks miäs juaksi sen peräsä, mää keskityin siätämään hellettä ja vahtimaan vaunuja.

Auki revityn lattian alta löyty ko löytyki muurinpeti. Mut luultavasti siihen tarttee joku lisätuki yhrelle sivulle laittaa. On siinä hommaa, pönttöuunin kassaaminen on viälä kaukana. Tapettia näytti seinäsä olevan kolme kerrosta. Keskimmäinen muistutti ihan jottain Pihlgren & Ritolan vanhantehkosta tapettia. Tosi nättiä, mut meijän tyyliin ihan liian mahtipontista. Käytiin torstaina tapettikaupasa, meni suunnitelma uusiks ko näin livenä sen tapetin jota netisä olin kattellu. Oliki paljo pastellinsävysempi luannosa. Ihastuin samalla reissulla toiseen tapettiin, tarttee sitä ehrokasta sit viälä maistella.



Katti on meillä ny viikon ollu. Tännään päästin sen ekan kerran ulos ominpäin. Kiltisti se on pysyny pihasa ja tullu välillä sisälle nukkumaan. Vähä säikky se siälä pihalla on, mukula ko tekkee piänen äkkiliikkeen ni heti on häntä paksuna. Mut niin reipas se on ollu sisällä, että eiköhän se siittä sit yhtä äkkiä totu olemaan ulkonaki.

Taisin yllättää katin kameroineni, säikähtäny ilme...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti